Friday, September 11, 2009

11 September 09

allop all...today i juz wanna share sumthing...im really happy coz my luvly huby nak balik penang..hehehe ekceli x sabau dah ni nak jumpe coz i miss him so so so much (cant describe it)hehehe...hope u all know dat...sementara nak tggu huby balik aku plak nak kuar ngan as jenjalan n cuci mate sambil buke pose skali..

hari ni kami ber2 akan bt window shopping coz kan +/- lebey kurang 10 hr je lg nak raye..so kami agak sedikit excited hr ni...di samping 2 gak today is her bday..so dikesempatan ni aku x nak amik kesempatan cume aku nak wish HAPPY BDAY 2 AS....hope everything goes well on ur bday...x de hadiah juz wish yg ikhlas dr hati ke hati je..

sambil nak tggu huby aku balik dr neg 9,kami ber2 akan melepakkan diri kami di tempat2 yg tidak asing lg..mn lg klu bukan tmpt lepak..hehe(x tau agi nak ke mane...)tp ape pun thanx 2 as coz sudi teman aku yg keseorangan sementara menanti hubby smpai..jasamu dikenang frenz..nnt klu laki ko pulak jauh aku tlg temankan ek..hehehe

nota tgn : x sabar tggu hubby balik,dah gedix dah ni..huhu

2 comments:

  1. THANKS YER TUK WISH TUH.... DAN KO XYAH ARR TUNGGU LAKI AKU SBB LAKI AKU NANTIE TUNGGU KO LAK HAHAHAH

    ReplyDelete